Farm Shopping
b-image-1

Els nostres allotjaments eren antigament els habitatges dels propietaris, masovers, pagesos i pastors que guardaven el bestiar i conreaven les terres de la finca on estan situades. Avui dia, conservem l’agricultura com a activitat principal a les terres que envolten les cases. Conscients de la importància del menjar i la vida saludable, estem especialitzats en agricultura ecològica. Els nostres allotjaments són un paradís per als amants del bon menjar. Us podem proporcionar les matèries primeres directe del camp perquè pugueu cuinar allò que més us agradi amb producte fresc i de primera qualitat.

Cultivem, collim i mengem seguint les temporades. Les nostres verdures ecològiques acabades de collir tenen una textura, aroma, gust i color incomparables. Als nostres boscos s’hi poden trobar gran varietat de bolets i els nostres animals pasturen tranquil·lament pels camps d’herba. El què no tenim a la mateixa finca com per exemple llet i formatges ens ho proporcionen granges veïnes.

Durant la teva estada t’animem a participar de les activitats de la granja, rutes guiades i tasts gastronòmics que et proposem per conèixer una mica més el nostre estil de vida, la cultura, i les tradicions que fan que la nostra zona sigui única.

Productes i cistells de temporada
Descobreix la nostra botiga on-line amb tots els nostres productes i cistells de temporada. També oferim als nostres hostes la possibilitat de trobar la nevera plena amb producte propi i local.
b-image-1

Si vols viure de més a prop el nostre dia a dia a la granja i estar al corrent dels nostres productes de temporada t’animem a seguir-nos a través del blog personal, facebook i instagram de Candyliving.